Cégünkről

Az elmúlt években dinamikusan növekvő cég Nyíregyházán található. A térség hagyományos pékáru ellátásának piacvezetőjeként ismerték régebben, ma beruházásainak köszönhetően a fagyasztott pékáruk előállításáról és forgalmazásáról kezd országosan elismert lenni. Legnagyobb partnerei a multinacionális üzletláncok TESCO, Auchan, METRO, COOP és Alfi áruházak, de hangsúlyt helyez a közületi és kisebb üzletek ellátására is.

 

 

 

1998
A Nyíregyházi Kenyérgyár Kft-t 1998-ban alapították elsődlegesen azzal a céllal, hogy a térséget hagyományos, jó minőségű pékáruval lássa el. A tulajdonosi kör 7 fő magányszemélyből áll.
2005
Cégünk elkezdi a fagyasztott pékáruk gyártását Kezdetben elsősorban a multinacionális cégek illetve pékségek részére történik az értékesítés.
2010
Átadásra kerül az első fagyasztott üzem, így a termelőterület 2480 m2-re nő. Beüzemelésre kerül egy teljesen automata spirálkelesztő, sokkoló valamint tészta készítő gépsor.
2021
A Frigotti termékcsalád (brand)teljes megújuláson megy keresztül, a csomagolt kiskereskedelmi termékeinket tovább fejlesztjük.
2022
Átadásra kerül a fagyasztott üzem, amelyben a gyártás az alapanyagtól a késztermékig teljesen automatizáltan történik. A beruházásnak köszönhetően a gyártási kapacitásunk a duplájára nő.->Ajánlatkérés