Termékeink, ezen belül a beszerzett és félkész termékeink minősége sokféle követelménynek, többek között az érvényben lévő törvényeknek, rendeleteknek, hatósági követelményeknek a Vevői elvárásoknak, valamint az élelmiszerbiztonsági szabályoknak kell, hogy megfeleljen. Mindenkor törekszünk arra, hogy a velünk szemben támasztott elvárásoknak maradéktalanul eleget tudjunk tenni.
Dolgozóink a jó gyártási és higiéniai gyakorlat, valamint az élelmiszerbiztonsági- és környezetvédelmi előírásokat szem előtt tartva végzik munkájukat, hogy termékeink mindig biztonsággal fogyaszthatók legyenek és kielégítsék vásárlóink igényeit.
A megfelelő élelmiszerbiztonsági színvonal, a termék nyomon követhetőségének biztosítása, a jó gyártási gyakorlat alkalmazása, a környezetvédelem, valamint a munkavállalók megfelelő foglalkoztatási körülményeinek biztosítása érdekében működtetjük a HACCP rendszert, amely az IFS szabványoknak megfelelő minőségirányítási rendszer.
A Nyíregyházi Kenyérgyár Kft. célja a biztonságos és egyenletes, jó minőségű késztermékek előállítása révén a vevők igényeinek messzemenő kielégítése, a fogyasztók biztonságának garantálása – a változó piaci igényekhez alkalmazkodva, az etikus üzleti viselkedés szabályait betartva.
Ennek eléréséhez a minőségpolitikánkat a következők alapján határoztuk meg:
Minden munkavállalónk – annak tudatában, hogy a Nyíregyházi Kenyérgyár Kft. jövője, egyben a saját jövője is – elkötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével hatékonyan hozzájárul az irányítási politika és célok megvalósításához, melynek érdekében tudatosan törekszik az ehhez szükséges ismeretek elsajátítására és folyamatos gyarapítására.