Hagyományos sajtos-tejfölös lángos
A tésztát az elkészítési javaslatnak megfelelően kiengedjük, kelni hagyjuk, majd forró olajban kisütjük. Tetejét tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.
Ínyenc lángos
A tésztát az elkészítési javaslatnak megfelelően kiengedjük, kelni hagyjuk, majd forró olajban kisütjük. Tetejét tejföllel megkenjük, kolbászkarikákkal, csemegekukoricával, koktélparadicsommal, snidlinggel megszórjuk.
Leveles tésztába csavart virsli
A 4*125 g-os levelestésztát a csomagolásból kibontva szobahőmérsékleten kiengedjük, csíkokra vágjuk, majd a virslit a tésztával becsavarjuk. Tetejét tojással kenjük és ízlés szerint szezámmaggal vagy reszelt sajttal megszórjuk, végül sütőben készre sütjük.
Húsos lángos
A tésztát kiengedjük, picit kézzel széthúzzuk, majd palacsintasütőben kb. 2 evőkanál olajon minkét oldalát alacsony hőmérsékleten lassan készre sütjük.
A kisütött lángost olíva olajjal vékonyan megkenjük, gondolatban 2 részre osztjuk és megtöltjük: salátalevél, sült csirkefalatok, koktélparadicsom, lila hagyma, kukorica. Ráhajtjuk a másik felét és tetejét tejföllel és reszelt sajttal megszórjuk.
Kenyérlángos
A tésztát kiengedjük, picit kézzel széthúzzuk, majd palacsintasütőben kb. 2 evőkanál olajon minkét oldalát alacsony hőmérsékleten lassan készre sütjük.
A kisütött tésztát még forrón megkenjük fokhagymás tejföllel, picit megsózzuk, kolbászkarikával, lila hagymával megszórjuk. A tetejét ízlés szerint reszelt sajttal, kaporral, pirított szalonnával megszórjuk.